Home / Велико Търново / Великотърновската прокуратура съди килифарчанин за разпространение на порнографски материали

Великотърновската прокуратура съди килифарчанин за разпространение на порнографски материали

Районна прокуратура – Велико Търново внесе в съда обвинителен акт срещу мъж за притежание и разпространение на порнографски материали.Информацията публикува великотърновското радио.

Обвинението срещу мъжа с инициали К. Я. е за това, че в периода 01.01.2015 г. – 12.08.2016 г. в гр. Килифарево, общ. В.Търново, при условията на продължавано престъпление – като набавил за себе си и държал записани върху външен хард диск и върху два преносими компютъра порнографски материали – 8 344 броя фото и видео файлове, за създаването на които са използвани лица, изглеждащи като ненавършили 18 години, като снимките и видео файловете изобразяват открито сексуално поведение.

Повдигнато му е обвинение и затова, че в периода от 23.08.2015 г. до 04.05.2016 г. в гр. Килифарево, при условията на продължавано престъпление, разпространявал до неограничен кръг потребители чрез Интернет, 919 фото и видео файлове с порнографски материали, за създаването на които са използвани лица, изглеждащи като ненавършили 18 години, като видеоматериалите и снимките изобразяват открито сексуално поведение.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

за Томислав Желязков

Вижте също:

Окончателно: Панайот Рейзи – отстранен от кметския си стол в Созопол

Заедно с него си тръгва и главната счетоводителка на общината Кметът на Созопол Панайот Рейзи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *